PDA

View Full Version : website bug



2.F.4.U.
27th July 2006, 00:25
saw a bug in the weapons section on the webpage, the shotgun pic is not on the right place.
picture is attached!

The.ViruS
27th July 2006, 07:25
Seems to be working fine now. Are you using IE or FF? I have noticed that IE can be a bitch and mess up.

2.F.4.U.
27th July 2006, 09:32
i use the MS IE 6

Kasim Slovak
27th July 2006, 09:41
stats say i made 442 kills yesterday - LOL never :eek:
maybe i made 150 or sth like that

for example +=||| A Knife in the Dark |||=+ got 1090 kills last night without a single IRIS kill - should be proof enough for a STATS-bug :D

edit: oh, just recoginzed that its still increasing

maybe u get the wrong timestamp when parsing older logfiles!?

2.F.4.U.
27th July 2006, 10:09
wow, 1400 kills yesterday. i think there is something wrong with some guys.

some players have got nothing yesterday.
the stats of some is right.

i think there is something mixed up :-/

4 example him:
http://hidden-stats.co.uk/profile.php?s=STEAM_0:0:4921715

-=Radiator=-
27th July 2006, 11:09
damn this kill-bug is really hard ^^ over 1000 kills as hidden and not one as iris xD and now im 5th placed, not anymore the 2nd ^^ i hope ull fix that fast ;)

RaideR
27th July 2006, 11:54
http://forum.hidden-source.com/showthread.php?t=5844

Please see this thread

HeLLsLaYer
6th August 2006, 11:57
saw a bug in the weapons section on the webpage, the shotgun pic is not on the right place.
picture is attached!
Is also happening in the maps section, just letting you guys know :p
http://img209.imageshack.us/img209/1408/bug2tf6.jpg (http://imageshack.us)

The.ViruS
6th August 2006, 12:39
Shouldnt happen. Never happened to me. A few reresh's should sort it out. What browser are you using?

HeLLsLaYer
6th August 2006, 15:25
I use MS IE 6... And no, refresh dont help...

The.ViruS
6th August 2006, 15:31
Thats your problem. http://www.mozilla.com/firefox/ I dont do things for MS IE. Firefox is the way to go. No problems viewing it using FF. I imagine you have problems viewing the main page of HS.com? Not sure why just one line is out of place though.

HeLLsLaYer
6th August 2006, 15:33
Nope, not gonna get firefox, been there, done that, and NEVER going back... Just dont like it...

Night Raider
6th August 2006, 18:31
Blasphemy!

The.ViruS
7th August 2006, 11:47
Ill have a look when I get back why you MSI isnt displaying it correctley but all the code to show the stats is basically the same, just the variable thats slightley different.

EDIT: Just had a look now as im at work and we only have IE. Its the 4th line down on both weapons and maps.
EDIT2: I think I found the problem. That table's width is 75 not 75%. Ill edit it after.

The.ViruS
7th August 2006, 16:43
Fixed as far as I can see. Post if you still have an error.