PDA

View Full Version : Sometimes unable to place Sonic Alarm



Essobie
13th May 2006, 19:43
Noticing this more and more as I actually attempt to make use of them. Occationally I'll select Slot 3 (sonic alarm when I have them) and the Sonic Alarm hand animation will start without a problem... but if I go to place it, it won't let me. I can get it to work by switching back to a weapon and then back to the Sonic Alarm and trying again. As far as I can tell it's only the first time I attempt to switch to them and place them.

Reiter
13th May 2006, 21:40
I have the same problem. Try backing up from the wall (not too far) and looking down, just make sure the general crosshair isn't on the floor or it'll place it there. If not, it may have to do with the map itself and not the alarm. Give us the map you're having the problems on and we can always take a look.

The Laughing Man
14th May 2006, 10:59
Happens if you try to place a mine, but have no where to place at the start or end of animation.

For instance if you click to place before getting to wall, you have to switch to other weapon to unbug it, then back again.