PDA

View Full Version : i cant make a server it alwasy comes up lan



xwarriorj
4th May 2006, 15:52
why is it doing this :mad: anyone ?

Puzzlemaker
4th May 2006, 15:54
Same problem for me. Try setting sv_lan to 0, and setting sv_region to 0, and making sure your firewall/router is letting you thought.

If all that fails, then come join the club.

detached
4th May 2006, 19:53
well, setting sv_region 0 is actually not part of the solution. That'll just set your server as east coast :P