PDA

View Full Version : Thank You!!!



asmodaeus
7th April 2006, 23:16
I originally posted the post: http://forum.hidden-source.com/showthread.php?p=45795#post45795
but was not able to find an answer to my problem. After A LONG time searching the forums, I found this post:
http://forum.hidden-source.com/showthread.php?t=3542

and it talked about how the DX was set to 7.0 instead of nine, causing an almost completely invisible hidden. I had noticed this occuring when I ran hidden in a window during the tutorial, and decided to give the launch commant line -dxlevel XX 90 a try. I did it, and voila! works like a charm. I am happy now because this looks like an awesome mod, and now I CAN PLAY!!!! W00t!!!

http://forum.hidden-source.com/showthread.php?t=3542

asmodaeus
7th April 2006, 23:16
[QUOTE=asmodaeus]I originally posted the post: http://forum.hidden-source.com/showthread.php?p=45795#post45795
but was not able to find an answer to my problem. After A LONG time searching the forums, I found this post:
http://forum.hidden-source.com/showthread.php?t=3542

and it talked about how the DX was set to 7.0 instead of nine, causing an almost completely invisible hidden. I had noticed this occuring when I ran hidden in a window during the tutorial, and decided to give the launch commant line -dxlevel XX 90 a try. I did it, and voila! works like a charm. I am happy now because this looks like an awesome mod, and now I CAN PLAY!!!! W00t!!!

khu
7th April 2006, 23:42
Why was your dxlevel set to 7 instead of 9?

asmodaeus
8th April 2006, 03:32
dunno