PDA

View Full Version : Can't play The Hidden, SDK Source, 2006 and 2007 installed. Please help!!



Stanley
19th May 2013, 19:31
Hi,

I installed Half life 2, Half life 2 lost coast, SDK, SDK2006, SDK2007 and The Hidden.
But when I click launch The Hidden, a popup show's up and says ''Preparing for launch''.
Then the popup will dissapear and nothing happends.

Reinstall doesn't work.
Please help!!!

Paegus
20th May 2013, 16:00
click me! (http://forum.hidden-source.com/showthread.php?11464-Cant-launch-the-game&p=156809#post156809)

Stanley
20th May 2013, 16:34
Thanks for helping :D
When I click Play Game on Source SDK 2006, it shows a Preparing to Launch SDK Source base 2006 screen, then it dissapears and nothing happends...

Reinstall doesn't work either :(

I've contacted Steam support, so I've got to wait what they are saying I guess..

Glitchhunter96
27th May 2013, 02:51
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1100021
this could be the problem, read up.

Glitchhunter96
27th May 2013, 02:53
see if you can open up event viewer and see what's wrong with HL2.exe
And post your system specs, I'm mainly concerned about 64 bit windows.

Glitchhunter96
27th May 2013, 03:53
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1100021
this could also help.

Stanley
28th May 2013, 17:59
I didn't see anything at Event viewer,
I'm using windows 8, 64 bit.
Intel core I5, dual 2,3 to 3.0
Nvidia Geforce 520MX 1GB
4GB RAM

I'll check out the link you've sended :)

Stanley
28th May 2013, 18:03
By the way, I'm reading this right now,
Under the play button at steam:

Non-Steam mod or shortcut
Some detailed information on Hidden: Source beta 4b is unavailable because it is a non-Steam mod or shortcut. Steam will still manage launching the game for you and in most cases the in-game overlay will be available

Is this something familliar to you ?

Stanley
28th May 2013, 18:14
I've readed the link, they say that you need full control of the fastprox.dll file, but I can't change the permissions :|

Stanley
28th May 2013, 18:14
I've readed the link, they say that you need full control of the fastprox.dll file, but I can't change the permissions :|