PDA

View Full Version : How to make my server show up in the server list?



shock.bolt
24th November 2012, 22:27
Hey, I'm new to these forums and The Hidden, but I have a server, which people can only connect to via console, and this is a long process and only gets me about 2 players a week (max 9 players), and I was really wondering how to make my server visible to the community as soon as the individual enters the server list, could someone give me any suggestions? Thanks in advance.
P.S.: Sever IP: coconutzgaming.no-ip.org

o_O
24th November 2012, 22:34
// Master servers
//setmaster add hl2master.steampowered.com:27011
//setmaster add hl2master.steampowered.com:27015
//setmaster add 08.64.200.39:27011
//setmaster add 208.64.200.39:27015
//setmaster add 208.64.200.118
//setmaster add hl1master.steampowered.com
//setmaster add hl2master.steampowered.com:27011
//setmaster add 72.165.61.136:27010
//setmaster add 68.142.72.250:27010
//setmaster add 207.173.177.12:27010
//setmaster add 207.173.177.11:27010
//setmaster add 72.165.61.189:27010
//setmaster add 69.28.151.162:27010
//setmaster add 195.149.21.9:27010
//setmaster add 65.73.232.251:27040
//setmaster add 65.73.232.253:27040
//sv_master_legacy_mode 0
//heartbeat

sv_master_legacy_mode 0
setmaster remove hl2master.steampowered.com:27011
setmaster remove hl2master.steampowered.com:27015
setmaster add hl2master.steampowered.com:27011
setmaster add hl2master.steampowered.com:27015
heartbeat



You can delete the Duped legacy mode and heartbeat

shock.bolt
24th November 2012, 22:42
Wow thanks, it was easier than I expected.

TheDJBL4DE
13th December 2012, 08:26
You can delete the Duped legacy mode and heartbeat
hey im making my server, i entered this into my server.cfg but when i tried to join my server it said
"Error: Your version does not match the servers! please restart the game"
I am getting really frustrated :(
Can some 1 please help me.


Thanks in Advance